Zwolle Hattem Deventer Zwolle

NB In verband met de recente ontwikkelingen zijn we dagelijks bezig ons aanbod aan te passen aan de mogelijkheden die de RIVM ons biedt. Een aantal reizen zal pas later dit jaar weer kunnen worden gerealiseerd. Deze reizen zijn gemarkeerd met O.V.B. oftewel onder voorbehoud. Neem contact op met HanzeTour fietsvakanties met vragen over ons actuele aanbod. We beantwoorden uw vragen graag. Meld u alvast vrijblijvend aan en ontvang uw persoonlijke reserveringsnummer.

Reserveer nu
Vanaf € 235,- (OVB)
 • Periode Prijs p.p.
 • Mrt € 235,-
 • Apr - Jun € 265,-
 • Jul - Aug € 295,-
 • Sep - Okt € 265,-
 • Toeslag 1 persoon
  alle prijzen incl BTW
  € 110,-

87,07 km

5 u

1535 kcal

493 m

Makkelijk

Contact

Programma (OVB)

Toon alle info
Hanzestad Zwolle

Fiets naar de belangrijkste Hanze handelssteden van weleer

Zwolle heeft veel te bieden: een prachtig middeleeuws centrum met eeuwenoude bouwwerken en sfeervolle steegjes, een ruim winkelaanbod, gezellige horecagelegenheden, mooie parken en interessante musea. Na de kennismaking met Zwolle volgt u de IJssel stroomafwaarts en zoeft u met uw E-bikes over de dijken en langs de uiterwaarden. Zo komt u, net als de Koggen vroeger, aan in Hanzestadje Hattem. Na Hattem gaat u op weg naar Deventer langs de IJssel. Daar aangekomen overnacht u in Hotel Finch. Tijdens de Middeleeuwen namen handelslieden uit heel Europa deel aan de jaarmarkten. Bezoek dus zeker De Brink, nog steeds het hart van de stad. Na de lunch fietst u langs de andere kant van de IJssel terug naar het beginpunt, uw hotel in Zwolle. Uw elektrische huurfiets laat u gewoon achter, uw bagage ligt al klaar en de HanzeTour fietstas met daarin een Hanze aardigheidje gaan gratis mee naar huis.

Compleet standaard HanzeTour Zwolle 3 Daagse arrangement (OVB)

 • seizoensprijzen per persoon variëren tussen € 235,- en € 295,-
 • inbegrepen 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt (logies/ontbijt)
 • gratis parkeerplaats
 • gratis HanzeTour fietstas t.w.v. 69 euro per stuk
 • gratis routeboekje met knooppunten kaart & route.nl-app
 • gratis bagageservice van hotel naar hotel

 

Niet inbegrepen

 • lunch/diner
 • toeslag 1 persoon € 110,- incl BTW
 • kosten onderhoud, reparatie en/of vervanging van eigen elektrische fiets

Tijdens de Zwolle 3 daagse HanzeTour verblijft u in twee hotels.

Mercure Hotel Zwolle

Mercure Hotel Zwolle ligt aan de rand van Zwolle, op 2,5 km van het centrum van de stad. Het beschikt over een 24-uursreceptie en een terras met een panoramisch uitzicht op de omliggende velden. De kamers van Mercure Hotel Zwolle zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een satelliet-tv. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer, en bij mooi weer op het terras. De accommodatie bevindt zich op 1,6 km van het fietsknooppunt 16.

BoetiekHotel Finch Hanzestad Deventer.

We geven het woord aan Sigrid van De Telegraaf. Bijlage VRIJ kroont elke week een hotel tot hotel van de week.

“Een goed bed, een fijne douche, een perfecte service. Toen in 1871 het statige gebouw van wat toen hotel De Keizer heette werd gebouwd, moest het ’t visitekaartje van de stad worden. Niet zo gek: komend vanaf het station naar het centrum was het monumentale pand zo’n beetje het eerste wat de Deventerganger tegenkwam. Dus moest het indruk maken.

Bijna 150 jaar later is dat nog steeds het geval, al is het indrukwekkende pand sinds een jaar pas weer een hotel. Daarvoor waren er onder meer kantoren en een bank in gevestigd, getuige de kluizen in de kelder waar nu de toiletten zijn gevestigd.

Na een grondige verbouwing telt het stadshotel 24 kamers. Alle met smaakvol en kleurrijk design ingericht en met dank aan de reislust van eigenaar Jurgen ontdaan van opsmuk ’waar je toch niets aan hebt’.”

HanzeTour fietsrondjes, genieten voor 2.

Standaard

De HanzeTour standaard fietsreis arrangementen zijn afgestemd op de wensen en behoeften van 2 personen. Echtparen of vriendinnen delen samen een hotelkamer. Wilt u met meerdere stellen gaan fietsen? Goed idee! Boek dan per paar ofwel 2 personen.

Groepen

Wilt u met een groter gezelschap deze HanzeTour boeken? Geef het aan ons door. Dan gaan we samen met u kijken hoe we uw fietsreis optimaal kunnen maken. Maatwerk dus. Uiteraard kunt u ook eenpersoons HanzeTour boeken, houdt dan rekening met de toeslag van 70 euro.

Fietsgids mee

Wilt u met een groep fietsen van tussen de 10 a 20 personen? Dan is er de mogelijkheid een tweetalige (NL/ENG) meefietsende Hanzestedengids te boeken. Leuk als u buitenlandse gasten of familie op bezoek heeft.

 

AANVRAAG­FORMULIER

Vul hieronder uw gegevens in en kies de gewenste vertrekdag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de door u gekozen reis te bevestigen.

1 Uw gegevens
2 Reisgegevens