Zwolle Hattem Deventer Zwolle

NB In verband met de recente ontwikkelingen zijn we dagelijks bezig ons aanbod aan te passen aan de mogelijkheden die de RIVM ons biedt. Een aantal reizen zal pas later dit jaar weer kunnen worden gerealiseerd. Deze reizen zijn gemarkeerd met O.V.B. oftewel onder voorbehoud. Neem contact op met HanzeTour fietsvakanties met vragen over ons actuele aanbod. We beantwoorden uw vragen graag. DE VAN ROSSEMS WAREN U VOOR. De Van Rossems bezochten Zwolle en Hattem. Dat kunt u ook doen. Met dit geheel verzorgde HanzeTour arrangement fietst u 3 dagen door het uiterst gevarieerde IJsseldal landschap en kunt u zich, net zoals onze bekende historicus Maarten van Rossem, vergapen aan de indrukwekkende Middeleeuwse stadspoorten van Hanzesteden Hattem en Zwolle en de eeuwenoude skyline van Hanzestad Deventer. Onderweg kunt u doen waar u zin in heeft. U heeft alle tijd om te genieten van de rijke historie van de Hanzesteden en van het prachtige landschap waar u op uw gemak doorheen fietst. U overnacht in 2 comfortabele hotels in de directe omgeving van Zwolle en Deventer, waar elke volgende ochtend een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat. Deze Zwolle 3 daagse fietsrondreis eindigt op de plek waar u de auto heeft geparkeerd en op uw splinternieuwe HanzeTour E-bikes bent gestapt, het Mercure Hotel Zwolle nabij de A28 en de IJssel. Helaas moet u uw trouwe elektrische tweewieler hier achterlaten. De HanzeTour fietstas en mooie herinneringen gaan gratis mee naar huis.

Reserveer nu
Vanaf € 235,-
 • Periode Prijs p.p.
 • Mrt € 235,-
 • Apr - Jun € 265,-
 • Jul - Aug € 295,-
 • Sep - Okt € 265,-
 • Toeslag 1 persoon
  alle prijzen incl BTW
  € 110,-

87,07 km

5 u

1535 kcal

493 m

Makkelijk

Contact

Programma 2021

Toon alle info

Fiets naar de belangrijkste Hanze handelssteden van weleer

Zwolle heeft veel te bieden: een prachtig middeleeuws centrum met eeuwenoude bouwwerken en sfeervolle steegjes, een ruim winkelaanbod, gezellige horecagelegenheden, mooie parken en interessante musea. Na de kennismaking met Zwolle volgt u de IJssel stroomafwaarts en zoeft u met uw gratis HanzeTour E-bikes over de dijken en langs de uiterwaarden. Zo komt u, net als de Koggen vroeger, aan in Hanzestadje Hattem. Na Hattem gaat u op weg naar Deventer langs de IJssel. Daar aangekomen overnacht u in het Postillion Hotel Deventer. Tijdens de Middeleeuwen namen handelslieden uit heel Europa deel aan de jaarmarkten. Bezoek dus zeker De Brink, nog steeds het hart van de stad. Na de lunch fietst u langs de andere kant van de IJssel terug naar het beginpunt, Mercure Hotel Zwolle. Uw elektrische HanzeTour fiets laat u gewoon achter, uw bagage ligt al klaar en de HanzeTour fietstas met daarin een Hanze aardigheidje gaan gratis mee naar huis.

Compleet standaard HanzeTour Zwolle 3 Daagse arrangement:

 • seizoensprijzen per persoon variëren tussen € 235,- en € 295,-
 • inbegrepen 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt (logies/ontbijt)
 • gratis parkeerplaats
 • gratis HanzeTour E-bike
 • gratis HanzeTour fietstas t.w.v. 69 euro per stuk
 • gratis routeboekje met knooppunten kaart & route.nl-app
 • gratis bagageservice van hotel naar hotel
 • gratis 24/7 HanzeTour E-bike-service

Liever met uw eigen elektrische fiets op pad? Dan krijgt u 10% korting op het arrangement.

Fietsseizoen is van 3 maart 2020 tot 31 oktober 2020

Niet inbegrepen

 • diner
 • toeslag 1 persoon € 110,- incl BTW
 • kosten onderhoud, reparatie en/of vervanging van eigen elektrische fiets

Tijdens de Zwolle 3 daagse HanzeTour verblijft u in twee hotels.

Mercure Hotel Zwolle

Mercure Hotel Zwolle ligt aan de rand van Zwolle, op 2,5 km van het centrum van de stad. Het beschikt over een 24-uursreceptie en een terras met een panoramisch uitzicht op de omliggende velden. De kamers van Mercure Hotel Zwolle zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een satelliet-tv. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer, en bij mooi weer op het terras. De accommodatie bevindt zich op 1,6 km van het fietsknooppunt 16.

Postillion Hotel Deventer

Vlakbij de A1 en gelegen aan het fietspad naar historische centrum van Deventer. Dit stijlvolle viersterrenhotel is gesitueerd in de prachtige omgeving grenzend aan de IJssel. Er is gratis parkeergelegenheid voor uw auto beschikbaar. De hotelkamers zijn goed onderhouden en hebben een eigen badkamer met een regendouche. Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat onder meer uit eieren, worstjes, pannenkoeken, rauwkost en vers fruit.

HanzeTour fietsrondjes, genieten voor 2.

Standaard

De HanzeTour standaard fietsreis arrangementen zijn afgestemd op de wensen en behoeften van 2 personen. Echtparen of vriendinnen delen samen een hotelkamer. Wilt u met meerdere stellen gaan fietsen? Goed idee! Boek dan per paar ofwel 2 personen.

Groepen

Wilt u met een groter gezelschap deze HanzeTour boeken? Geef het aan ons door. Dan gaan we samen met u kijken hoe we uw fietsreis optimaal kunnen maken. Maatwerk dus. Uiteraard kunt u ook eenpersoons HanzeTour boeken, houdt dan rekening met de toeslag van 70 euro.

Eigen elektrische fiets

Liever met uw eigen elektrische fiets op pad? Dan krijgt u 10% korting op het arrangement.

Fietsgids mee

Wilt u met een groep fietsen van tussen de 10 a 20 personen? Dan is er de mogelijkheid een tweetalige (NL/ENG) meefietsende Hanzestedengids te boeken. Leuk als u buitenlandse gasten of familie op bezoek heeft.

Seizoen 2020

Het HanzeTour fiets seizoen is van 3 maart 2020 tot 31 oktober 2020

Aankomstdagen

3 Daagse HanzeTours beginnen op Dinsdag (midweek) of Vrijdag (weekend)

AANVRAAG­FORMULIER

Vul hieronder uw gegevens in en kies de gewenste vertrekdag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de door u gekozen reis te bevestigen.