Landgoed Rhederoord Doesburg Bronkhorst Almen Gorssel Zutphen Doesburg Landgoed Rhederoord

NB In verband met de recente ontwikkelingen zijn we dagelijks bezig ons aanbod aan te passen aan de mogelijkheden die de RIVM ons biedt. Een aantal reizen zal pas later dit jaar weer kunnen worden gerealiseerd. Deze reizen zijn gemarkeerd met O.V.B. oftewel onder voorbehoud. Neem contact op met HanzeTour fietsvakanties met vragen over ons actuele aanbod. We beantwoorden uw vragen graag. Meld u alvast vrijblijvend aan en ontvang uw persoonlijke reserveringsnummer.

Reserveer nu
Op aanvraag
 • Periode Prijs p.p.
 • Prijs per persoon (stel) op aanvraag € 0,-

62,91 km

3:38 u

1109 kcal

306 m

Makkelijk

Contact

Programma (OVB)

Toon alle info
Het oude stadhuis van Zutphen
Typisch Hanze
Langs de IJssel
Landgoed Ehzerwold
Hanzestad Zutphen
De smaak van de Hanze
HANZESTAD ZUTPHEN

Alternatieve reizen

Hier waren de Van Rossems

Deze Zutphen 3 daagse HanzeTour begint vlakbij de plek waar de IJssel en de Oude IJssel samenkomen, Hanzestad Doesburg. Het beroemde mosterdmuseum is een must als u in Doesburg bent. Zo ook een lunch bij het oudste café restaurant van Nederland, Het Stadsbierhuys uit 1478. De Hanzetijd dus. Daarna gaan we de fietsreis echt aanvangen. De route gaat via Bronkhorst, officieel het kleinste stadje van Nederland. Hier in de Achterhoek, komt u ook langs het More Museum. Na het ontbijt de volgende ochtend fietst u door deze prachtige Gelderse streken terug naar Zutphen. Net als de Van Rossems kunt u gaan genieten van het rustige en historische centrum van deze stad. Na de lunch vervolgt u uw fietstocht met de E-bike langs de andere kant van de IJssel. De IJsseldijk leent zich vervolgens perfect als fietsroute. Geniet van de weidse schoonheid van de IJssel en de IJsselvallei. Met een beetje fantasie ziet u de Van Rossems daar staan terwijl ze de skyline van Zutphen bewonderen. Zo komt u einde van deze dag weer aan bij het Landgoed Hotel. De HanzeTour E-bike heeft u niet meer nodig, want uw auto en bagage wachten op u.

Compleet standaard HanzeTour Zutphen 3 Daagse arrangement (OVB)

 • inbegrepen 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt (logies/ontbijt)
 • gratis parkeerplaats
 • gratis HanzeTour fietstas t.w.v. 69 euro per stuk
 • gratis routeboekje met knooppunten kaart & route.nl-app
 • gratis bagageservice van hotel naar hotel

 

Niet inbegrepen

 • lunch
 • toeslag 1 persoon
 • kosten onderhoud, reparatie en/of vervanging van eigen elektrische fiets

Tijdens de Doesburg 3 daagse HanzeTour verblijft u in twee hotels.

Onbezorgd genieten in eigen land, we zijn klaar voor de 1,5 meter samenleving.

U verblijft in 4  hotels:

U komt maandagochtend aan bij Landgoed Rhederoord. Zet de auto neer en pakken de elektrische fiets. Uw fietsvakantie is begonnen.

Landgoed Rhederoord

Aan de rand van de Veluwe, in het Gelderse dorpje Rheden, vindt u Landgoed Rhederoord. Het hotel is gevestigd op een prachtig en historisch landgoed. Het gebied grenst aan het Nationaal Park Veluwezoom met de heuvel Posbank als hoogtepunt. Het gebied bestaat verder uit uiterwaarden, stuwwallen, beekdalen, bos en heide. Naast natuur vindt u hier ook landgoederen, kastelen en monumentale villa’s.

 

IN STADSHOTEL ’TOER IS DE WELVAART VAN HANZESTAD ZUTPHEN VOELBAAR

Een goed bed, een fijne douche, een perfecte service. VRIJ kroont elke week een hotel tot hotel van de week. Dit keer Stadshotel & Proeflokaal ’tOer in Zutphen, gevestigd in een prachtig monumentaal pand aan de Marspoortstraat.

Stadshotel & Proeflokaal Toer, de smaak van de Hanze

Stadshotel & Proeflokaal Toer combineert hartelijke gastvrijheid met genieten. Het hotel beschikt over 15 kamers met elk een eigen stijl en indeling. Alle kamers zijn afgewerkt met hoogwaardige materialen, waardoor u de welvaart van de Hanze ook ervaart op uw kamer. In het restaurant maakt u een culinaire tijdreis met uw zintuigen. Proeflokaal Toer serveert hippe Hanzehapjes op stoere planken en plateaus, lekker om te proeven en gezellig om te delen. Geheel in de stijl van het Proeflokaal wordt ook het ontbijt uitgeserveerd op een plank.

HanzeTour fietsrondjes, genieten voor 2.

Dit HanzeTour fietsreis arrangement is afgestemd op de wensen en behoeften van 2 personen. Echtparen of vriendinnen delen samen een hotelkamer. Wilt u met meerdere stellen gaan fietsen? Goed idee! Boek dan per paar ofwel 2 personen.

Groepen

Wilt u met een groter gezelschap deze HanzeTour boeken? Geef het aan ons door. Dan gaan we samen met u kijken hoe we uw fietsreis optimaal kunnen maken. Maatwerk dus. Uiteraard kunt u ook eenpersoons HanzeTour boeken, houdt dan rekening met de toeslag van 70 euro.

Fietsgids mee

Wilt u met een groep fietsen van tussen de 10 a 20 personen? Dan is er de mogelijkheid een tweetalige (NL/ENG) meefietsende Hanzestedengids te boeken. Leuk als u buitenlandse gasten of familie op bezoek heeft.

 

AANVRAAG­FORMULIER

Vul hieronder uw gegevens in en kies de gewenste vertrekdag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de door u gekozen reis te bevestigen.

 • Voer een getal tussen 0 en 10 in.
 • VoornaamAchternaam 
  1 persoonskamer
 • VoornaamAchternaam 
  2 persoonskamer
 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  Eerste fietsdag begint elke maandagochtend tussen 9 en 11 uur