Ellecom Doesburg Bronkhorst Almen Gorssel Zutphen Doesburg Ellecom

NB In verband met de recente ontwikkelingen zijn we dagelijks bezig ons aanbod aan te passen aan de mogelijkheden die de RIVM ons biedt. Een aantal reizen zal pas later dit jaar weer kunnen worden gerealiseerd. Deze reizen zijn gemarkeerd met O.V.B. oftewel onder voorbehoud. Neem contact op met HanzeTour fietsvakanties met vragen over ons actuele aanbod. We beantwoorden uw vragen graag. Meld u alvast vrijblijvend aan en ontvang uw persoonlijke reserveringsnummer.

Reserveer nu
Vanaf € 235,- (OVB)
 • Periode Prijs p.p.
 • MRT € 235,-
 • APR - JUN € 265,-
 • JUL - AUG € 295,-
 • SEP - OKT € 265,-
 • Toeslag 1 persoon
  alle prijzen incl BTW
  € 110,-

62,91 km

3:38 u

1109 kcal

306 m

Makkelijk

Contact

Programma (OVB)

Toon alle info
Het oude stadhuis van Zutphen
Typisch Hanze
Langs de IJssel
Landgoed Ehzerwold
Hanzestad Zutphen
De smaak van de Hanze
HANZESTAD ZUTPHEN

Hier waren de Van Rossems

Deze Zutphen 3 daagse HanzeTour begint vlakbij de plek waar de IJssel en de Oude IJssel samenkomen, Hanzestad Doesburg. U parkeert uw auto op het Landgoed Hotel Avegoor en u ontvangt de sleutels van uw kamer en de opgeladen E-bikes. Tenminste als u voor het standaard arrangement gekozen heeft. Anders is dit het moment om uw eigen elektrische fietsen van de auto te halen. Want alvast een bezoekje aan Doesburg brengen of de groene omgeving van de Hoge Veluwe verkennen is de moeite waard. De volgende ochtend na het ontbijt kunt u overwegen om bij de VVV van Doesburg een stadswandelgids te halen en dit charmante stadje te gaan verkennen. Het beroemde mosterdmuseum is een must als u in Doesburg bent. Zo ook een lunch bij het oudste café restaurant van Nederland, Het Stadsbierhuys uit 1478. De Hanzetijd dus. Daarna gaan we de fietsreis echt aanvangen. De route gaat via Bronkhorst, officieel het kleinste stadje van Nederland. Tijdens de fietstocht naar uw hotel en diner in Almen, midden in de Achterhoek, komt u ook langs het More Museum. Na het ontbijt de volgende ochtend fietst u door deze prachtige Gelderse streken terug naar Zutphen. Net als de Van Rossems kunt u gaan genieten van het rustige en historische centrum van deze stad. Na de lunch vervolgt u uw fietstocht met de E-bike langs de andere kant van de IJssel. De IJsseldijk leent zich vervolgens perfect als fietsroute. Geniet van de weidse schoonheid van de IJssel en de IJsselvallei. Met een beetje fantasie ziet u de Van Rossems daar staan terwijl ze de skyline van Zutphen bewonderen. Zo komt u einde van deze dag weer aan bij het Landgoed Hotel Avegoor. De HanzeTour E-bike heeft u niet meer nodig, want uw auto en bagage wachten op u.

Compleet standaard HanzeTour Zutphen 3 Daagse arrangement (OVB)

 • seizoensprijzen per persoon variëren tussen € 235,- en € 295,-
 • inbegrepen 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt (logies/ontbijt)
 • gratis parkeerplaats
 • gratis HanzeTour fietstas t.w.v. 69 euro per stuk
 • gratis routeboekje met knooppunten kaart & route.nl-app
 • gratis bagageservice van hotel naar hotel

 

Niet inbegrepen

 • lunch/diner
 • toeslag 1 persoon € 110,- incl BTW
 • kosten onderhoud, reparatie en/of vervanging van eigen elektrische fiets

Tijdens de Doesburg 3 daagse HanzeTour verblijft u in twee hotels.

Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom
U bent met uw auto aangekomen op een unieke locatie nabij Arnhem met alle comfort die u van een 4-sterren hotel mag verwachten. Beleef hier de Gelderse gastvrijheid. De regio rondom dit hotel beidt een rijke historie. Dit gaat u allemaal beleven de komende dagen. Laat hier uw auto veilig achter (gratis) en reis verder naar de Hanzesteden met al haar mooie bezienswaardigheden. Uw bagage brengen we alvast naar het het volgende hotel.

Hotel Landgoed Ehzerwold te Almen

Hotel Landgoed Ehzerwold is een hotel waar persoonlijke aandacht voor de gast voorop staat. Het hotel ligt prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Het hotel beschikt over een restaurant met serre waar dagelijks naast het ontbijt, een heerlijk dinerbuffet wordt gepresenteerd en een gezellige bar met lounge en twee zonnige terrassen. De hotelkamers zijn gelegen in twee aparte hotelgebouwen in de parktuin met uitzicht op de schitterende natuur.

HanzeTour fietsrondjes, genieten voor 2.

Dit HanzeTour fietsreis arrangement is afgestemd op de wensen en behoeften van 2 personen. Echtparen of vriendinnen delen samen een hotelkamer. Wilt u met meerdere stellen gaan fietsen? Goed idee! Boek dan per paar ofwel 2 personen.

Groepen

Wilt u met een groter gezelschap deze HanzeTour boeken? Geef het aan ons door. Dan gaan we samen met u kijken hoe we uw fietsreis optimaal kunnen maken. Maatwerk dus. Uiteraard kunt u ook eenpersoons HanzeTour boeken, houdt dan rekening met de toeslag van 70 euro.

Fietsgids mee

Wilt u met een groep fietsen van tussen de 10 a 20 personen? Dan is er de mogelijkheid een tweetalige (NL/ENG) meefietsende Hanzestedengids te boeken. Leuk als u buitenlandse gasten of familie op bezoek heeft.

 

AANVRAAG­FORMULIER

Vul hieronder uw gegevens in en kies de gewenste vertrekdag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de door u gekozen reis te bevestigen.

1 Uw gegevens
2 Reisgegevens