EPE ZWOLLE HATTEM KAMPEN ELBURG VIERHOUTEN HARDERWIJK DEVENTER EPE

UPDATE JUNI 2020: HanzeTour verzorgt dit seizoen samen met Fletcher Hotels een veilige 5 daagse volledig verzorgde fietsvakantie vol natuur & cultuur naar maar liefst 6 historische Hanzesteden. Dit fietsrondreis arrangement is inclusief volpension overnachtingen & bagageservice. Met deze HanzeTour heeft u alles in 1 keer goed en veilig geregeld voor een zorgeloze fietsvakantie in eigen land. NB Heeft u geen elektrische fiets? Geen probleem, die kunt u via ons huren. Zo kunt u 5 dagen lang op uw gemak door het Noordelijke deel van de IJsselvallei fietsen. Vanwege de ontwikkelingen rondom het Corona virus is dit de enige fietsrondreis die we onze gasten op dit moment kunnen bieden (zowel de 3 daagse als de 7 daagse rondreizen zijn op dit moment niet te reserveren of boeken). Wilt u deze 5 daagse fietsrondreis doen? Vul dan ons aanvraagformulier in.

Reserveer nu
v.a. 665,- .p.p.
 • Periode Prijs p.p.
 • Hoogseizoen (2 personen) € 695,- p.p.
 • Laagseizoen (2 personen) € 665,- p.p.
 • Toeslag (1 persoon) € 100,- p.p.
 • Huur elektrische fiets (5 dagen) € 100,- p.p.
 • Maatwerk op aanvraag € xx,-

278 km

16 u

4900 kcal

1822 m

Gemiddeld

Contact

NATUUR & CULTUUR

Toon alle info

Deze HanzeTour voert u in 5 fietsdagen door de IJsselvallei en langs 6 Hanzesteden.

Met deze fietsrondreis reist u door ruime en rustige gebieden van Nederland. Onderweg kunt u doen waar u zin in heeft. U heeft alle tijd om te genieten van de rijke historie van de Hanzesteden en van het prachtige landschap waar u op uw gemak doorheen fietst. U overnacht in comfortabele hotels in – of in de directe omgeving van – een Hanzestad, waar de volgende morgen een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat. U fietst gemiddeld zo’n 50 a 60 kilometer per dag. Het blijft vakantie. Deze rondreis eindigt op het punt waar u de auto gratis heeft geparkeerd en voor het eerst op de E-bike bent gestapt, het prachtige gelegen Fletcher Hotel Epe Zwolle.

PROGRAMMA 2020

Toon alle info

Compleet HanzeTour IJsselvallei 5 Daagse arrangement:

 • 4 x overnachtingen
 • 4 x uitgebreid ontbijt
 • 4 x lunchpakket
 • 3 x heerlijk 3-gangen menu du Chef 
 • 1 x voorgerecht & hoofdgerecht op planken Proeflokaal ‘tOer Deventer De Smaak van de Hanze
 • gratis parkeren bij het starthotel
 • gratis dagelijks bagagetransport naar het volgende Fletcher hotel
 • gratis HanzeTour fietstas
 • gratis routeboekje met knooppunten kaart & route.nl-app
 • gratis izi-travel audiotours

 

Niet inbegrepen

 • toeslag 1 persoon € 100,00 incl. btw.
 • kosten onderhoud, reparatie en/of vervanging van eigen elektrische fiets
 • elektrische fiets (5 dagen huur € 100,00 p.p. incl. btw.)
 • verzekeringen
 • drankjes bij het diner

Onbezorgd genieten in eigen land, we zijn klaar voor de 1,5 meter samenleving.

U verblijft in 3 hotels:

Hotel-Restaurant Epe-Zwolle (starthotel, 1 overnachting) 

Gelegen in het rustigste deel van de Veluwse bossen en vlakbij de Hanzestad Zwolle en Hattem. Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle staat garant voor een heerlijk verblijf. De veiligheid en gezondheid van medewerkers en gasten worden maximaal gewaarborgd. De 1,5 meter afstand is onderdeel van onze dienstverlening. Ook op de slaapkamers kunnen de bedden desgewenst 1,5 meter van elkaar. Roomservice altijd mogelijk.

 

Hotel-Restaurant De Mallejan (2 overnachtingen)

In het hotel vindt u een bar met lounge. Schijnt de zon? Voor het hotel ligt een heerlijk terras.

Hotel Gilde (1 overnachting)

Overnachten in een sfeervol historisch pand midden in het stadshart van Deventer. In het hotel vindt u een café met bar en een lounge en rondom het hotel ligt een heerlijke stadstuin met terras. In de stad hoeft u zich zeker niet te vervelen, bezoek verschillende musea, ga lekker shoppen of geniet van al het andere stedelijke vertier in de Hanzestad. U dineert in een hip Hanze restaurant op de Brink.

Proeflokaal ‘tOer Deventer De Smaak van de Hanze

Op misschien wel de meest historische plek van Hanzestad Deventer bevindt zich een restaurant waar u een culinaire tijdreis kunt maken met uw zintuigen. Het pand met ruim terras ligt aan het altijd gezellige horecaplein naast het Penninckshuis, de voormalige woning van de rijkste lakenkoopman uit de Hanzetijd. Sta even stil bij de prachtig versierde gevel vol symboliek.

 

HanzeTour fietsrondreizen, genieten voor 2.

Standaard

De HanzeTour fietsreis arrangementen zijn inclusief overnachtingen en bagageservice en verder afgestemd op de wensen en behoeften van 2 personen uit hetzelfde huishouden. Echtparen delen samen een hotelkamer. Wilt u met meerdere stellen gaan fietsen? Goed idee! Boek dan per paar, ofwel 2 personen.

Geen elektrische fiets?

U kunt een elektrische fiets huren. De kosten per persoon voor 5 dagen zijn  € 100,00 incl. BTW o.v.b.

Fietsgids mee

Wilt u onder begeleiding fietsen? Er is de mogelijkheid om een meefietsende Hanzestedengids te boeken. Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

Stadswandelgids

Wilt u een Hanzestad goed leren kennen? In Kampen, Zwolle en Deventer staan ervaren stadsgidsen met een historische achtergrond op afroep voor u klaar. In 90 minuten leiden ze u door de stad. Hun verhalen zijn geïnspireerd door de Hanze én de Van Rossems. Prijs op aanvraag.

Audiotour

Alle Hanzesteden die we bezoeken hebben een eigen verhaal. Sanne Terlouw neemt u in onze izi-travel-app bij de hand en staat stil bij elke belangrijke plek. Verdwalen kan niet. Gratis.

Seizoen 2020
Vanwege de veiligheid van onze gasten fietsen we van Fletcher naar Fletcher. Daar is men volledig ingericht volgens de richtlijnen van de RVIM.

Vriendinnen

Wilt u met uw beste vriendin deze 5 daagse HanzeTour boeken maar wel graag ieder haar eigen kamer? Dat kan uiteraard ook. Houd dan rekening met een toeslag van € 100,00 incl. btw.

U reist alleen?

Toeslag voor 1 persoon bedraagt € 100,00 incl. btw.

Groepen

Wilt u met een groter gezelschap deze 5 daagse HanzeTour boeken? Geef het aan ons door. Dan gaan we samen met u kijken hoe we uw fietsreis optimaal kunnen maken. Maatwerk dus. Prijs op aanvraag.

Singles HanzeTour Groepsreis

Wilt u meefietsen in een groep met andere singles? Elke laatste week van de maand is er ook een 5 daagse HanzeTour voor alleenstaanden die samen willen reizen. Geef dit aan op het formulier. Dan nemen we contact met u op.

 

AANVRAAG­FORMULIER

Vul hieronder uw gegevens in en kies de gewenste vertrekdag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de door u gekozen reis te bevestigen.

 

Geniet van een zorgeloze vakantie in eigen land.

Reserveer nu uw HanzeTour fietsrondreis.