EPE ZWOLLE HATTEM KAMPEN ELBURG VIERHOUTEN HARDERWIJK DEVENTER EPE

HanzeTour verzorgt zorgeloze 5 daagse fietsvakanties vol natuur & cultuur naar onze historische Hanzesteden inclusief overnachtingen & bagageservice. Met HanzeTour heeft u alles in 1 keer goed en veilig geregeld voor een zorgeloze fietsvakantie in eigen land. Deelnemers ontvangen gedetailleerde dagetappe routes met alle denkbare achtergrond informatie bij boeking en een kop koffie en HanzeTour fietstas met inhoud bij vertrek. NB Heeft u geen elektrische fiets? Geen probleem, die kunt u via ons huren. Wilt u de 5 daagse HanzeTour fietsrondreis Noord doen? Het HanzeTour Noord compleet kant-en-klaar volpension arrangement is vanaf 665 euro per persoon. (OVB) Meld u alvast vrijblijvend aan en ontvang uw persoonlijke reserveringsnummer.

Vraag vrijblijvend aan
v.a. 665,- .p.p.
 • Periode Prijs p.p.
 • 1 mrt - 1 jul 2021 p.p. inc. btw. € 665,-
 • 1 jul - 1 okt 2021 p.p. inc. btw. € 695,-
 • 1 okt - 1 dec 2021 p.p. inc. btw. € 665,-
 • Toeslag 1 persoon € 150,-
 • Huur elektrische fiets 5 dagen) € 125,-
 • Maatwerk op aanvraag € 000,-

278 km

16 u

4900 kcal

1822 m

Gemiddeld

Contact
Hanzestad Zwolle

NATUUR & CULTUUR

Toon alle info

Review

“Eerst wil ik aangeven dat alles perfect georganiseerd was. De routes waren gevarieerd (bos, heide, landelijk, langs de IJssel, leuke plaatsjes) in één woord prachtig. Overnachtingen in de hotels, incl. ontbijt, lunch pakket en diner waren ook prima, zelfs overdadig….we hebben onze prima vermaakt en genoten van de routes en de plaatsjes waar we doorheen kwamen….” Leo Versluis uit Gouda.

Deze HanzeTour voert u in 5 fietsdagen door de IJsselvallei en langs 6 Hanzesteden.

Met deze fietsrondreis reist u door ruime en rustige gebieden van Nederland. Onderweg kunt u doen waar u zin in heeft. U heeft alle tijd om te genieten van de rijke historie van de Hanzesteden en van het prachtige landschap waar u op uw gemak doorheen fietst. U overnacht in comfortabele hotels in – of in de directe omgeving van – een Hanzestad, waar de volgende morgen een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat. U fietst gemiddeld zo’n 55 kilometer per dag. Het is een fijne elektrische fietsvakantie waarbij u Nederland opnieuw leert kennen. Deze rondreis eindigt op het punt waar u de auto gratis heeft geparkeerd en voor het eerst op de E-bike bent gestapt, het midden in de bosrijke natuur gelegen Hotel Epe-Zwolle. Meld u alvast aan.

Programma Fietsvakantie

Toon alle info

HANZETOUR 5 DAAGSE IJSSELVALLEI NOORD – Volpension v.a. 665 euro p.p. (OVB)

Bij deze 5-daagse Fietsvakantie naar 6 Hanzesteden is inbegrepen:

 • 4 Overnachtingen in 3 verschillende hotels
 • Volpension (logies/ontbijt/lunch/diner)
 • Gratis parkeerplaats bij het hotel Epe-Zwolle
 • Bagageservice van hotel naar hotel
 • Route op papier & digitaal 
 • Uitgestippelde fietstochten van gemiddeld zo’n 55 kilometer per dag. Totale route is totaal ongeveer 278 km.
 • Audiotours ingesproken door Sanne Terlouw
 • • De IJsselroute gids van Diederik Mönch t.w.v. € 13,90
 • Gratis fietstas t.w.v. € 69,00
 • Elektrische fiets (huur op aanvraag)
 • Extra overnachtingen voor en na het arrangement op aanvraag

NB Alle bedragen inclusief btw. Specifieke wensen aangeven op aanvraagformulier aub.

 

Niet inbegrepen

 • toeslag 1 persoon € 150,00 incl. btw.
 • kosten onderhoud, reparatie en/of vervanging van eigen elektrische fiets
 • elektrische fiets (5 dagen huur € 125,00 p.p. incl. btw.)
 • verzekeringen
 • toeristenbelasting
 • drankjes bij het diner

Onbezorgd genieten in eigen land, we zijn klaar voor de 1,5 meter samenleving.

U verblijft in 3 hotels:

Hotel-Restaurant Epe-Zwolle (starthotel, 1 overnachting) 

Gelegen in het rustigste deel van de Veluwse bossen en vlakbij de Hanzestad Zwolle en Hattem. Het 4-sterren Fletcher Hotel-Restaurant Epe-Zwolle staat garant voor een heerlijk verblijf. De veiligheid en gezondheid van medewerkers en gasten worden maximaal gewaarborgd. De 1,5 meter afstand is onderdeel van onze dienstverlening. Ook op de slaapkamers kunnen de bedden desgewenst 1,5 meter van elkaar. Roomservice altijd mogelijk.

 

Hotel-Restaurant De Mallejan (2 overnachtingen)

In het hotel vindt u een bar met lounge. Schijnt de zon? Voor het hotel ligt een heerlijk terras.

Hotel Gilde (1 overnachting)

Overnachten in een sfeervol historisch pand midden in het stadshart van Deventer. In het hotel vindt u een café met bar en een lounge en rondom het hotel ligt een heerlijke stadstuin met terras. In de stad hoeft u zich zeker niet te vervelen, bezoek verschillende musea, ga lekker shoppen of geniet van al het andere stedelijke vertier in de Hanzestad. U dineert in een hip Hanze restaurant op de Brink.

Proeflokaal ‘tOer Deventer De Smaak van de Hanze

Op misschien wel de meest historische plek van Hanzestad Deventer bevindt zich een restaurant waar u een culinaire tijdreis kunt maken met uw zintuigen. Het pand met ruim terras ligt aan het altijd gezellige horecaplein naast het Penninckshuis, de voormalige woning van de rijkste lakenkoopman uit de Hanzetijd. Sta even stil bij de prachtig versierde gevel vol symboliek.

 

HanzeTour fietsrondreizen, genieten voor 2.

Standaard

De HanzeTour fietsreis arrangementen zijn inclusief overnachtingen en bagageservice en verder afgestemd op de wensen en behoeften van 2 personen uit hetzelfde huishouden. Echtparen delen samen een hotelkamer. Wilt u met meerdere stellen gaan fietsen? Goed idee! Boek dan per paar, ofwel 2 personen.

Seizoenen

Voorseizoen: maart, april, mei en juni 2021

Hoogseizoen: juli, augustus en september 2021

Naseizoen: oktober, november 2021

Geen elektrische fiets?

U kunt een elektrische fiets huren. De kosten per persoon voor 5 dagen zijn  € 125,00 incl. BTW o.v.b.

Fietsgids mee

Wilt u onder begeleiding fietsen? Er is de mogelijkheid om een meefietsende Hanzestedengids te boeken. Prijs en beschikbaarheid op aanvraag.

Stadswandelgids

Wilt u een Hanzestad goed leren kennen? In Kampen, Zwolle en Deventer staan ervaren stadsgidsen met een historische achtergrond op afroep voor u klaar. In 90 minuten leiden ze u door de stad. Hun verhalen zijn geïnspireerd door de Hanze én de Van Rossems. Prijs op aanvraag.

Audiotour

Alle Hanzesteden die we bezoeken hebben een eigen verhaal. Sanne Terlouw neemt u in onze izi-travel-app bij de hand en staat stil bij elke belangrijke plek. Verdwalen kan niet. Gratis.

Seizoen 2020
Vanwege de veiligheid van onze gasten fietsen we van Fletcher naar Fletcher. Daar is men volledig ingericht volgens de richtlijnen van de RIVM.

Vriendinnen

Wilt u met uw beste vriendin deze 5 daagse HanzeTour boeken maar wel graag ieder haar eigen kamer? Dat kan uiteraard ook. Houd dan rekening met een toeslag van € 150,00 incl. btw.

U reist alleen?

Toeslag voor 1 persoon voor dit 5 daagse arrangement bedraagt € 150,00 incl. btw.

Groepen

Wilt u met een groter gezelschap deze 5 daagse HanzeTour boeken? Geef het aan ons door. Dan gaan we samen met u kijken hoe we uw fietsreis optimaal kunnen maken. Maatwerk dus. Prijs op aanvraag.

Singles HanzeTour Groepsreis

Wilt u meefietsen in een groep met andere singles? Elke laatste week van de maand is er ook een 5 daagse HanzeTour voor alleenstaanden die samen willen reizen. Geef dit aan op het formulier. Dan nemen we contact met u op.

 

AANVRAAG­FORMULIER

Vul hieronder uw gegevens in en kies de gewenste vertrekdag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de door u gekozen reisaanvraag te bevestigen.

 

HanzeTour 2021 Algemeen Aanvraagformulier

1 Uw gegevens
2 Reisgegevens

Geniet van een zorgeloze vakantie in eigen land.

Vraag vrijblijvend aan

Fietsen in rust en ruimte