Nunspeet Elburg Kampen Zwolle Hattem Nunspeet

NB In verband met de recente ontwikkelingen zijn we dagelijks bezig ons aanbod aan te passen aan de mogelijkheden die de RIVM ons biedt. Een aantal reizen zal pas later dit jaar weer kunnen worden gerealiseerd. Deze reizen zijn gemarkeerd met O.V.B. oftewel onder voorbehoud. Neem contact op met HanzeTour fietsvakanties met vragen over ons actuele aanbod. We beantwoorden uw vragen graag. DE VAN ROSSEMS WAREN U VOOR. Ze bezochten o.a. Hanzesteden als Zutphen, Arnhem, Hattem en Zwolle. In die laatste stad sprak Maarten van Rossem bij de Sassenpoort enthousiast over de Hanze. Dat was de inspiratie voor HanzeTour Fietsvakanties. Deze 'Elburg' HanzeTour voert u in 3 dagen langs maar liefst 4 historische Hanzesteden. U wordt door een van de mooiste fietsgebieden van Overijssel en Gelderland geleid. De route volgt de IJssel en het IJsselmeer. Hier bemoeit de mens zich niet met de natuur en kunt u heerlijk genieten van het buiten zijn. En uiteraard fietst u ook naar de befaamde Koggewerf van Hanzestad Kampen. Onderweg kunt u doen waar u zin in heeft. U heeft alle tijd om te genieten van de rijke historie van de Hanzesteden en van het prachtige landschap waar u op uw gemak doorheen fietst. U overnacht op lokaties waar ooit Koggen voorbijkwamen op weg naar Hanzesteden. De Elburg 3 daagse rondreis begint en eindigt op de plek waar u de auto heeft geparkeerd en voor de eerste keer op de E-bikes bent gestapt, Europarc Resorts Veluwemeer nabij Nunspeet. Heeft u een arrangement inclusief gratis elektrische fiets geboekt? Helaas moet u na afloop van de korte fietsvakantie de HanzeTour E-bikes bij het Europarc Resort achterlaten. Heeft u met uw eigen trouwe elektrische tweewielers gereisd? Dan is dit het moment om ze weer op de auto te monteren. Wat blijft zijn de mooie herinneringen en de gratis HanzeTour fietstas die u mag houden als aandenken. Tot de volgende HanzeTour!

Reserveer nu
Vanaf € 235,-
 • Periode Prijs p.p.
 • MRT € 235,-
 • APR - JUN € 265,-
 • JUL - AUG € 295,-
 • SEPT - OKT € 265,-
 • Toeslag 1 persoon
  alle prijzen incl BTW
  € 110,-

79,72 km

4:34 u

1405 kcal

485 m

Makkelijk

Contact

Programma 2021

Toon alle info

Van de Zuiderzee naar Het Zwarte Water.

Als u Elburg binnenfietst lijkt het wel alsof u in een tijdmachine naar de Middeleeuwen bent gereden. Zet uw E-bikes maar ergens in dit werkelijk unieke vestingstadje neer en wandel verder. Na Elburg gaat het naar Kampen, de Hanze hoofdstad van Nederland gelegen aan de prachtige IJssel. Kampen is bij het aanfietsen al een genot om naar te kijken. Dit eeuwenoude Kampen leent zich perfect voor een ontdekkingstocht. Begin bij de uitstekende Tourist Info van Kampen, kies een stadswandeling, bewonder de historische gebouwen en poorten van deze unieke Hanzestad en geniet van de authentieke sfeer in deze stad. Na het bezoek aan Kampen gaat u op weg naar Zwolle. Als Hanzestad heeft Zwolle in de vijftiende eeuw haar grootste bloeiperiode gekend. De Sassenpoort bijvoorbeeld is een hoogtepunt van 15e-eeuwse bouwkunst, een imposant object waar de Van Rossems echt van konden genieten. Bewonder al het moois dat hier te vinden is. Genoeg van alle historie en cultuur? Ga dan lekker shoppen in Zwolle. Vrij kort nadat u Zwolle weer verlaat komt een piepklein Hanzestadje aan de IJssel aan de noordrand van de Veluwe, in het zicht. Ook in Hattem vindt u prachtige bouwwerken uit de Hanzetijd.

Compleet standaard HanzeTour Elburg 3 Daagse arrangement:

 • seizoensprijzen per persoon variëren tussen € 235,- en € 295,-
 • inbegrepen 2 hotelovernachtingen inclusief ontbijt (logies/ontbijt)
 • gratis parkeerplaats
 • gratis HanzeTour E-bike
 • gratis HanzeTour fietstas t.w.v. 69 euro per stuk
 • gratis routeboekje met knooppunten kaart & route.nl-app
 • gratis bagageservice van hotel naar hotel
 • gratis 24/7 E-bike-service

Ons fietsseizoen is van 3 maart 2020 tot 31 oktober 2020

Liever met uw eigen elektrische fiets op pad? Dan krijgt u 10% korting op het arrangement.

Niet inbegrepen

 • diner
 • toeslag 1 persoon € 110,- incl BTW
 • kosten onderhoud, reparatie en/of vervanging van eigen elektrische fiets

Tijdens de Elburg 3 daagse HanzeTour verblijft u in twee hotels.

EuroParcs Resort Veluwemeer

Wuivende loofbomen, bootjes op het glinsterende water en velden die een weids uitzicht bieden op de bossen. EuroParcs Resort Veluwemeer brengt het oer-Nederlandse landschap tot leven. Het uitzicht vanaf het vakantiepark is adembenemend. Vanaf het zandstrand kun je elk moment van de dag weer genieten van de horizon van water, velden en bossen.

Mercure Hotel Zwolle

Mercure Hotel Zwolle ligt aan de rand van Zwolle, op 2,5 km van het centrum van de stad. Het beschikt over een 24-uursreceptie en een terras met een panoramisch uitzicht op de omliggende velden. De kamers van Mercure Hotel Zwolle zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een satelliet-tv. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer, en bij mooi weer op het terras. De accommodatie bevindt zich op 1,6 km van het fietsknooppunt 16.

HanzeTour fietsrondjes, genieten voor 2.

Standaard

De HanzeTour standaard fietsreis arrangementen zijn inclusief gratis HanzeTour E-bikes en bagageservice en verder afgestemd op de wensen en behoeften van 2 personen. Echtparen of vriendinnen delen samen een hotelkamer. Wilt u met meerdere stellen gaan fietsen? Goed idee! Boek dan per paar ofwel 2 personen.

Groepen

Wilt u met een groter gezelschap deze HanzeTour boeken? Geef het aan ons door. Dan gaan we samen met u kijken hoe we uw fietsreis optimaal kunnen maken. Maatwerk dus. Uiteraard kunt u ook eenpersoons HanzeTour boeken, houdt dan rekening met de toeslag van 70 euro.

Eigen elektrische fiets

Liever met uw eigen elektrische fiets op pad? Dan krijgt u 10% korting op het arrangement.

Fietsgids mee

Wilt u met een groep fietsen van tussen de 10 a 20 personen? Dan is er de mogelijkheid een tweetalige (NL/ENG) meefietsende Hanzestedengids te boeken. Leuk als u buitenlandse gasten of familie op bezoek heeft.

Seizoen 2020

Het HanzeTour fiets seizoen is van 3 maart 2020 tot 31 oktober 2020

Aankomstdagen

3 Daagse HanzeTours beginnen op Dinsdag (midweek) of Vrijdag (weekend)

AANVRAAG­FORMULIER

Vul hieronder uw gegevens in en kies de gewenste vertrekdag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de door u gekozen reis te bevestigen.