Deventer Hattem Zwolle Kampen Elburg Nunspeet Harderwijk Otterlo Deventer

NB In verband met de recente ontwikkelingen zijn we dagelijks bezig ons aanbod aan te passen aan de mogelijkheden die de RIVM ons biedt. Een aantal reizen zal pas later dit jaar weer kunnen worden gerealiseerd. Deze reizen zijn gemarkeerd met O.V.B. oftewel onder voorbehoud. Neem contact op met HanzeTour fietsvakanties met vragen over ons actuele aanbod. We beantwoorden uw vragen graag. DE VAN ROSSEMS WAREN U VOOR. De Van Rossems bezochten tot nu toe Hanzesteden als Zwolle, Hattem, Zutphen en Arnhem. Dat kunt u ook doen. Met de elektrische fiets. Deze HanzeTour voert u in 5 dagen langs maar liefst 6 historische Hanzesteden, allen gelegen aan het water. Met deze fietsrondreis wordt u door de mooiste fietsgebieden van Overijssel en Gelderland geleid, de IJsselvallei en de Hoge Veluwe. En uiteraard naar de befaamde Koggewerf van Hanzestad Kampen. U fietst met de gratis HanzeTour E-bikes over de eeuwenoude 'Hessen' oftewel Hanze-handelswegen. Onderweg kunt u doen waar u zin in heeft. U heeft alle tijd om te genieten van de rijke historie van de Hanzesteden en van het prachtige landschap waar u op uw gemak doorheen fietst. U overnacht in comfortabele hotels in – of in de directe omgeving van – een Hanzestad, waar de volgende morgen een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat. Deze Deventer 5 daagse rondreis eindigt op de plek waar u de auto heeft geparkeerd en op uw splinternieuwe HanzeTour E-bikes of eigen elektrische fietsen bent gestapt, het Hotel Postillion Deventer vlakbij de IJssel en aan de A1. Helaas moet u onze trouwe elektrische HanzeTour tweewieler bij het Hotel achterlaten. Bent u met uw eigen E-bike gekomen is dit het moment de fietsen weer op de autodrager te zetten. Wat blijft zijn de mooie herinneringen en de HanzeTour fietstas die u mag houden als aandenken. Tot de volgende HanzeTour!

Reserveer nu
Vanaf € 415,-
 • Periode Prijs p.p.
 • Mrt € 415,-
 • Apr - Jun € 435,-
 • Jul - Aug € 465,-
 • Sep - Okt € 435,-
 • Toeslag 1 persoon
  alle prijzen incl BTW
  € 190,-

182,04 km

10:37 u

3209 kcal

921 m

Uitdagend

Contact

Programma 2021

Toon alle info

Stroomafwaarts langs de IJssel naar de Kamper Kogge en terug via de Hoge Veluwe.

Uw Deventer 5 daagse HanzeTour begint bij Het Postillion Hotel Deventer. Het centrum van de stad bevindt zich op enige minuten rijden van het hotel. In het centrum van Deventer zijn leuke boetiekjes, winkels, restaurants en cafés te vinden. De komende dagen fietst u door het uiterst gevarieerde IJsseldal landschap en kunt u zelfs de enige echte Kamper Kogge gaan bewonderen. Want na vertrek uit Hanzestad Deventer zoeft u met uw splinternieuwe gratis HanzeTour E-bikes over dijken en langs uiterwaarden en volgt u de IJssel. Zo komt u aan in Hanzestadje Hattem. Na een bezoekje aan Hattem volgen Hanzesteden Zwolle, desgewenst Hasselt en Kampen. Daar aangekomen adviseren we u naar de haven te fietsen, de plek waar u alles over de Kamper Kogge kunt vinden. De terugweg naar Deventer is ook geen straf want u fietst langs het IJsselmeer, via Elburg en Harderwijk via de oude handelswegen van de Hoge Veluwe. Deze onvergetelijke 5 historische dagen zult u nooit meer vergeten.

Compleet standaard HanzeTour Deventer 5 Daagse arrangement:

 • seizoensprijzen per persoon variëren tussen 415,- en 465,- incl BTW
 • inbegrepen 4 hotelovernachtingen inclusief ontbijt (logies/ontbijt)
 • gratis parkeerplaats
 • gratis HanzeTour E-bike
 • gratis HanzeTour fietstas t.w.v. 69 euro per stuk
 • gratis routeboekje met knooppunten kaart & route.nl-app
 • gratis bagageservice van hotel naar hotel
 • gratis 24/7 HanzeTour E-bike-service
 • Liever met uw eigen elektrische fiets op pad? Dan krijgt u 10% korting op het arrangement.

Niet inbegrepen

 • diner
 • toeslag 1 persoon € 190,- incl BTW
 • kosten onderhoud, reparatie en/of vervanging van eigen elektrische fiets

Tijdens de Deventer 5 daagse HanzeTour verblijft u in vier hotels. 

Postillion Hotel Deventer

Vlakbij de A1 en gelegen aan het fietspad naar historische centrum van Deventer. Dit stijlvolle viersterrenhotel is gesitueerd in de prachtige omgeving grenzend aan de IJssel. Er is gratis parkeergelegenheid voor uw auto beschikbaar. De hotelkamers zijn goed onderhouden en hebben een eigen badkamer met een regendouche. Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat onder meer uit eieren, worstjes, pannenkoeken, rauwkost en vers fruit.

Mercure Hotel Zwolle

Mercure Hotel Zwolle ligt aan de rand van Zwolle, op 2,5 km van het centrum van de stad. Het beschikt over een 24-uursreceptie en een terras met een panoramisch uitzicht op de omliggende velden. De kamers van Mercure Hotel Zwolle zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een satelliet-tv. Er is gratis WiFi beschikbaar in het hele hotel. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer, en bij mooi weer op het terras. De accommodatie bevindt zich op 1,6 km van het fietsknooppunt 16.

 

EuroParcs Resort Veluwemeer

Wuivende loofbomen, bootjes op het glinsterende water en velden die een weids uitzicht bieden op de bossen. EuroParcs Resort Veluwemeer brengt het oer-Nederlandse landschap tot leven. Het uitzicht vanaf het vakantiepark is adembenemend. Vanaf het zandstrand kun je elk moment van de dag weer genieten van de horizon van water, velden en bossen.

EuroParcs Resort De Wije Werelt

EuroParcs Resort De Wije Werelt is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Luxe en comfort worden naadloos gecombineerd met een topservice. Vanaf het vakantiepark fietst u direct het bos Planken Wambuis in en op 300 meter ligt de prachtige zandverstuiving Het Mosselsche Zand.

Standaard

De HanzeTour standaard fietsreis arrangementen zijn afgestemd op de wensen en behoeften van 2 personen. Echtparen of vriendinnen delen samen een hotelkamer. Wilt u met meerdere stellen gaan fietsen? Goed idee! Boek dan per paar ofwel 2 personen.

Groepen

Wilt u met een groter gezelschap deze HanzeTour boeken? Geef het aan ons door. Dan gaan we samen met u kijken hoe we uw fietsreis optimaal kunnen maken. Maatwerk dus. Uiteraard kunt u ook eenpersoons HanzeTour boeken, houdt dan rekening met de toeslag van 170 euro.

Eigen elektrische fiets

Liever met uw eigen elektrische fiets op pad? Dan krijgt u 10% korting op het arrangement.

Fietsgids mee

Wilt u met een groep fietsen van tussen de 10 a 20 personen? Dan is er de mogelijkheid een tweetalige (NL/ENG) meefietsende Hanzestedengids te boeken. Leuk als u buitenlandse gasten of familie op bezoek heeft.

Seizoen 2020

Het HanzeTour fiets seizoen is van 3 maart 2020 tot 31 oktober 2020

Aankomstdagen

5 Daagse HanzeTours beginnen op Dinsdag (midweek) en eindigen op Zondag (weekend)

AANVRAAG­FORMULIER

Vul hieronder uw gegevens in en kies de gewenste vertrekdag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de door u gekozen reis te bevestigen.