Arnhem Ellecom Doesburg Almen Zutphen Gorssel Deventer Doesburg Ellecom Arnhem

NB In verband met de recente ontwikkelingen zijn we dagelijks bezig ons aanbod aan te passen aan de mogelijkheden die de RIVM ons biedt. Een aantal reizen zal pas later dit jaar weer kunnen worden gerealiseerd. Deze reizen zijn gemarkeerd met O.V.B. oftewel onder voorbehoud. Neem contact op met HanzeTour fietsvakanties met vragen over ons actuele aanbod. We beantwoorden uw vragen graag. DE VAN ROSSEMS WAREN U VOOR. De Van Rossems bezochten tot nu toe Hanzesteden als Zwolle, Hattem, Zutphen en Arnhem. Dat kunt u ook doen. Met de elektrische fiets. De HanzeTour Arnhem 5 daagse fietsvakantie is als een reis door de tijd, van de Middeleeuwen tot aan anno nu. Deze route begint nabij de Hanzesteden Arnhem en Doesburg, op Landgoed Hotel Avegoor. De fietsreis volgt de IJssel en gaat door de Achterhoek en de Hoge Veluwe. U fietst langs onze mooiste rivieren en meren, over hoge dijken met imponerende vergezichten. Gedurende deze fietsrondreis bezoekt u, op de E-bike, telkens weer een andere historische Hanzestad. Oost-Nederlandse steden als Doesburg, Zutphen, Deventer & Arnhem waar u de cultuur kunt proeven en natuurlijk ook een heerlijk hapje kunt eten. U verblijft in 4 bekende hotels gesitueerd aan de route, daar zijn bij het verblijf logies/ontbijt inbegrepen. Het standaard arrangement is inclusief gratis E-bikes, gratis bagagevervoer en een 24/7 fietsservice. Natuurlijk kunt u ook voor uw eigen elektrische fietsen kiezen. In dat geval kunt u 10% van de totale reissom besparen. U leest het goed, tien procent korting. Wat u maar wilt. Mooier kunnen we het niet maken. Deze kleine week van 5 dagen begint en eindigt bij Landgoed Hotel Avegoor te Ellecom, op de Veluwe vlakbij Arnhem en Doesburg. Een ruim en in het groen gelegen terrein waar u veilig en gratis uw auto kan parkeren. Samen uit, samen thuis. Alles safe, simpel en snel online geregeld op deze website.

Reserveer nu
Vanaf € 415,-
 • Periode Prijs p.p.
 • MRT € 415,-
 • APR - JUN € 435,-
 • JUL - AUG € 465,-
 • SEPT - OKT € 435,-
 • Toeslag 1 persoon
  alle prijzen incl BTW
  € 190,-

130,67 km

7:40 u

2304 kcal

707 m

Gemiddeld

Contact

Programma 2021

Toon alle info
Landgoed Ehzerwold
De smaak van de Hanze
Typisch Hanze

In 5 dagen langs 4 Hanzesteden

De fietsvakantie en route beginnen vlakbij de Hanzesteden Arnhem en Doesburg. U fietst met name langs de IJssel waarover ooit de Hanzehandel werd vervoerd. Ook maakt u fluitend kilometers trappend door de Achterhoek en over de Hoge Veluwe. U fietst langs onze mooiste rivieren, over hoge dijken met imponerende vergezichten. Maar ook langs rustgevend groen, de fietspaden volgend dwars door de bossen. Onderweg kunt u doen waar u zin in heeft. U heeft alle tijd om te genieten van de rijke historie van de Hanzesteden Arnhem, Doesburg, Zutphen en Deventer. En uiteraard van het prachtige landschap waar u op uw gemak doorheen fietst. U overnacht in comfortabele hotels waar de volgende ochtend een heerlijk vers ontbijtje voor u klaarstaat. Deze rondreis eindigt op het punt waar u de auto gratis heeft geparkeerd, Landgoed Hotel Avegoor te Ellecom, op de Veluwe vlakbij Arnhem en Doesburg.

Compleet standaard HanzeTour Arnhem 5 Daagse arrangement:

 • seizoensprijzen per persoon variëren tussen 415,- en 465,- incl BTW
 • inbegrepen 4 hotelovernachtingen inclusief ontbijt (logies/ontbijt)
 • gratis parkeerplaats
 • gratis HanzeTour E-bike
 • gratis HanzeTour fietstas t.w.v. 69 euro per stuk
 • gratis routeboekje met knooppunten kaart & route.nl-app
 • gratis bagageservice van hotel naar hotel
 • gratis 24/7 HanzeTour E-bike-service

  Liever met uw eigen elektrische fiets op pad? Dan krijgt u 10% korting op het arrangement.

  Het fietsseizoen is van 3 maart 2020 tot 31 oktober 2020

Niet inbegrepen

 • diner
 • toeslag 1 persoon 190,- incl BTW
 • kosten onderhoud, reparatie en/of vervanging van eigen elektrische fiets

Tijdens de Arnhem 5 Daagse HanzeTour verblijft u in vier hotels.

Landgoed Hotel Avegoor te Ellecom
U bent met uw auto aangekomen op een unieke locatie nabij Arnhem met alle comfort die u van een 4-sterren hotel mag verwachten. Beleef hier de Gelderse gastvrijheid. De regio rondom dit hotel beidt een rijke historie. Dit gaat u allemaal beleven de komende dagen. Laat hier uw auto veilig achter (gratis) en reis verder met de gratis HanzeTour E-bikes. Op weg naar de Hanzesteden met al haar mooie bezienswaardigheden. Uw bagage brengen we alvast naar het het volgende hotel.

Hotel Landgoed Ehzerwold
Hotel Landgoed Ehzerwold is een hotel waar persoonlijke aandacht voor de gast voorop staat. Het hotel ligt prachtig gelegen op een historisch landgoed midden in de Gelderse Achterhoek. Het hotel beschikt over een restaurant met serre waar dagelijks naast het ontbijt, een heerlijk dinerbuffet wordt gepresenteerd en een gezellige bar met lounge en twee zonnige terrassen. De hotelkamers zijn gelegen in twee aparte hotelgebouwen in de parktuin met uitzicht op de schitterende natuur.

Postillion Hotel Deventer
Vlakbij de A1 en gelegen aan het fietspad naar historische centrum van Deventer. Dit stijlvolle viersterrenhotel is gesitueerd in de prachtige omgeving grenzend aan de IJssel. Er is gratis parkeergelegenheid voor uw auto beschikbaar. De hotelkamers zijn goed onderhouden en hebben een eigen badkamer met een regendouche. Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat onder meer uit eieren, worstjes, pannenkoeken, rauwkost en vers fruit.

Herberg de Gouden Leeuw Bronkhorst
Welkom bij Herberg de Gouden Leeuw. In het hart van Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, is het sfeervolle Hotel Restaurant Herberg de Gouden Leeuw gevestigd. Recht tegenover de gerestaureerde Slotkapel uit 1344 van Kasteel Bronkhorst. Bronkhorst heeft sinds 1482 stadsrechten en is met zijn 150 inwoners het kleinste stadje van Nederland. Buiten de historie van Bronkhorst is er rond Herberg de Gouden Leeuw veel te beleven!

HanzeTour fietsrondjes, genieten voor 2.

Standaard

De HanzeTour standaard fietsreis arrangementen zijn inclusief gratis HanzeTour E-bikes en bagageservice en verder afgestemd op de wensen en behoeften van 2 personen. Echtparen of vriendinnen delen samen een hotelkamer. Wilt u met meerdere stellen gaan fietsen? Goed idee! Boek dan per paar ofwel 2 personen.

Groepen

Wilt u met een groter gezelschap deze HanzeTour boeken? Geef het aan ons door. Dan gaan we samen met u kijken hoe we uw fietsreis optimaal kunnen maken. Maatwerk dus. Uiteraard kunt u ook eenpersoons HanzeTour boeken, houdt dan rekening met de toeslag van 70 euro.

Eigen elektrische fiets

Liever met uw eigen elektrische fiets op pad? Dan krijgt u 10% korting op het arrangement.

Fietsgids mee

Wilt u met een groep fietsen van tussen de 10 a 20 personen? Dan is er de mogelijkheid een tweetalige (NL/ENG) meefietsende Hanzestedengids te boeken. Leuk als u buitenlandse gasten of familie op bezoek heeft.

Seizoen 2020
Het HanzeTour fiets seizoen is van 3 maart 2020 tot 31 oktober 2020

Aankomstdag
5 Daagse HanzeTours beginnen op Dinsdag (midweek) en eindigen op Zondag (weekend)

AANVRAAG­FORMULIER

Vul hieronder uw gegevens in en kies de gewenste vertrekdag. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de door u gekozen reis te bevestigen.