Van dag tot dag, van hotel naar hotel

 

EEN HANZETOUR FIETSVAKANTIE IS EEN BELEVING

U komt aan bij het eerste hotel op de route. Als u met de auto bent gekomen bent, kunt u die gratis parkeren, die heeft u de komende dagen niet meer nodig. Want nadat u heeft ingecheckt staat uw opgeladen E-bike met gevulde fietstas al voor u klaar. Liever met de eigen elektrische fiets? Dat kan natuurlijk ook. Sterker nog, een HanzeTour is gemaakt voor mensen die met hun elektrische fiets mooie tochten willen maken. Dan wel de E-bikes van de auto halen want uw fietsvakantie is begonnen. U kunt alvast met de elektrische fiets de eerste etappe gaan rijden. De route leidt u door prachtige landschappen naar de eerste Hanzestad. Na terugkeer bij uw eerste hotel kunt douchen en omkleden en vervolgens in het uitstekende restaurant van het hotel gaan dineren, men rekent op uw komst. Het zal u opvallen dat hier alle RIVM richtlijnen strict gevolgd worden. Fijn dat u daarna niet meer hoeft te rijden en meteen naar uw gespreide bedje kan gaan. De vakantie is goed begonnen.

 

FIETSDAGEN

U overnacht in comfortabele hotels in – of in de directe omgeving van – een Hanzestad, waar de volgende morgen een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat. Bent u klaar voor vertrek en benieuwd naar de volgende Hanzestad? U heeft geen omkijken naar uw bagage: die brengen wij voor u naar het volgende adres. U hoeft alleen uw handbagage in de HanzeTour-fietstas mee te nemen. De route van die dag kunt u vinden op de route.nl app of gewoon op onze handige routekaartjes die u aan het fietsstuur kunt hangen. U kunt kiezen of u de knooppunten, plattegrond en/of uw smartphone met stembegeleiding wilt gebruiken. Daarnaast vindt u een leuk extraatje in uw fietstas, die betrekking heeft op de Hanze traditie. Die Hanze handelaren wisten wat reizen maken was, men voer van London tot aan Leningrad, van Bergen in Noorwegen naar Lissabon in Portugal. Informatie over bezienswaardigheden op de route zit ook in het pakket. Onderweg kunt u doen waar u zin in heeft. U heeft alle tijd om te genieten van de rijke historie van de Hanzesteden en van het afwisselende IJsselvallei natuurlandschap waar u op uw gemak doorheen fietst.

 

LAATSTE FIETSDAG

Uw fietsvakantie eindigt bij het starthotel, daar waar u bent opgestapt. Bij aankomst kunt u de gehuurde E-bikes gewoon bij het hotel achterlaten. Indien u met de eigen elektrische fietsen bent gekomen kunnen deze weer op de auto gezet worden, de HanzeTour tas met inhoud mag u mee naar huis nemen.

 

Terug naar HanzeTour