Van dag naar dag

 

AANKOMSTDAG

U komt aan bij het eerste hotel op de route. Als u met de auto bent gekomen bent, kunt u die gratis parkeren, die heeft u de komende dagen niet meer nodig. Want nadat u heeft ingecheckt staat uw opgeladen HanzeTour E-bike met gevulde fietstas voor u klaar. Liever met de eigen elektrische fiets? Dat kan natuurlijk ook. Met 10% korting op de totale bruto reissom. Dan wel de fiets van de auto halen want uw fietsvakantie is begonnen. U kunt alvast met onze elektrische fiets de omgeving gaan verkennen en desgewenst gaan dineren in het eerste Hanzestadje. Of gewoon in het uitstekende restaurant van het hotel waar u gaat overnachten.

 

FIETSDAGEN

U overnacht in comfortabele hotels in – of in de directe omgeving van – een Hanzestad, waar de volgende morgen een heerlijk ontbijt voor u klaarstaat. Bent u klaar voor vertrek en benieuwd naar de volgende Hanzestad? U heeft geen omkijken naar uw bagage: die brengen wij voor u naar het volgende adres. U hoeft alleen uw handbagage in de HanzeTour-fietstas mee te nemen. De route van die dag kunt u vinden op Route.nl. U kunt kiezen of u de knooppunten, plattegrond en/of uw smartphone met stembegeleiding wilt gebruiken. Op de HanzeTour E-bike is een smartphonehouder gemonteerd. Daarnaast vind je elke dag leuke extraatjes in je fietstas, die betrekking hebben op je trip van die dag. Informatie over bezienswaardigheden onderweg, maar ook een pakje Deventer koek of een potje Doesburgse mosterd. (Een bandenplakset? Nee, bij pech onderweg zorgt Hanzetour voor een vervangende fiets!). Onderweg kunt u doen waar u zin in heeft. U heeft alle tijd om te genieten van de rijke historie van de Hanzesteden en van het prachtige landschap waar u op uw gemak doorheen fietst.

 

LAATSTE FIETSDAG

HanzeTour kent 3, 5 of 7 daagse fietsrondrondreizen die allen 1 ding met elkaar gemeen hebben: uw fietsrondreis eindigt bij het eerste hotel, daar waar u bent opgestapt. Bij aankomst kunt u de HanzeTour E-bike gewoon bij het hotel achterlaten. Indien u met de eigen elektrische fietsen bent gekomen kunnen deze weer op de auto gezet worden, de HanzeTour tas met inhoud mag u mee naar huis nemen.

 

Terug naar HanzeTour