Gasten reviews

“Eerst wil ik aangeven dat alles perfect georganiseerd was.
De routes waren gevarieerd (bos, heide, landelijk, langs de IJssel, leuke plaatsjes) in één woord prachtig. Overnachtingen in de hotels, incl. ontbijt, lunch pakket en diner waren ook prima, zelfs overdadig….we hebben onze prima vermaakt en genoten van de routes en de plaatsjes waar we doorheen kwamen….”

“…Goed thuisgekomen wil ik je hartelijk bedanken voor de mooie fietsvakantie…Ik heb zeer genoten van de natuur en de kunst/cultuur in de steden; veel gezien. Het fietsen met de elektrische fiets is een ervaring op zich…”

“…laaiend enthousiaste verhalen gehoord van mijn vriendinnen die vorige week de Hanzetour maakten…”

“….Ik wil allereerst even vertellen, dat ik een heerlijke vakantie bij jullie heb gehad….”

“…In februari 2020, boekten wij – een groep actieve vriendinnen tussen 71 en 75 jaar – een fietsvakantie bij HanzeTour. Ondanks Corona, kon onze vakantie met een aangepast arrangement doorgaan.. Op 18 augustus vertrokken we naar het hotel, waar we door Patrick Dorrestein van Hanze Tour en een collega werden ontvangen. De elektrische fietsen met vrolijke rode HanzeTour tassen stonden al voor ons klaar en na de koffie vertrokken we.
De uitgezette routes waren iedere dag weer een verrassing, langs de mooiste (bos) paden, bloeiende hei de en coulissen landschappen, aantrekkelijke buitens, dorpjes en Hanzesteden. In de steden konden we een (ingesproken) stadswandeling op de telefoon volgen.
Wat wonen we toch in een prachtig land! … We hadden schitterend weer, dat werkte erg mee. Kortom: het was een *****(meer zijn er niet)sterrentocht, super geregeld en zeer aan te bevelen! Wij komen nog een keer terug! Carla, Itty, Mieke, Rini en Tanja”

Kamper Kogge
HANZETOUR.COM